donderdag 19 mei 2016

Bee's

Het zijn drukke tijden in de winkel. Veel toeristen plakken een bezoekje aan de Nieuwezijds Voorburgwal vast aan hun vakantie in Nederland/Amsterdam. We horen weer alle talen: natuurlijk vooral Engels, Duits en Frans maar ook Italianen, Spanjaarden, Portugezen, Turken en mensen uit de Baltische regionen vinden hun weg naar de 'Dutch Fabrics'. Leuk! We hebben interessante gesprekken, soms met handen en voeten, maar we komen er altijd wel uit. Lapjestaal is universeel!


Deel drie van de Quiltmania Mystery 'Discovery' is klaar en ligt te pronken!

We hebben verschillende bee's in de winkel en de show-and-tell is altijd een 'momentje'. Kokkie heeft haar 'Irish Circles' af - wat een geweldige kleurencombinatie's heeft ze gemaakt! De frisse kleuren spatten er af tegen de aubergine achtergrond. Trees heeft haar versie ook af - weer heel anders maar zeker niet minder mooi. Van resten maakte ze een quilt voor haar nichtje. Echt een 'Hollandse' quilt met al die driehoeken. Top!


Meedoen met de 'Irish Circles' die in september start kan nog steeds - als de geplande groep vol is, starten we vrolijk een nieuwe!

1 opmerking: