dinsdag 18 oktober 2011

Quilt Aid 2011


Binnenkort start dit project!
Op drie continenten gaat gewerkt worden aan dit liefdadigheidsproject, waarvan de opbrengst naar een ziekenhuis in Ethiopië gaat.
Per continent doen 6 quiltwinkels mee en wij zijn één van de winkels in Europa!
Hoe werkt het?
Je maakt deze ontzéttend leuke quilt, die uit 12 stitchery blokken bestaat.
Hieronder zie je de serie 'Ruby' van Moda die gebruikt wordt,
Je koopt bij ieder van de zes winkels twee blokken - ze zijn straks bij ons zowel in de winkel als in de webwinkel te koop.Van ieder verkocht blok  (patroon én stof) gaat een deel van de opbrengst naar het project. Uiteindelijk heb je dus een quilt die uit 12 blokken bestaat. Het patroon van de totale quilt is per winkel anders en je bent vrij om te kiezen bij welke winkel je die koopt (dat wil zeggen, patroon én stoffen).
Let op! Als je (voor)inschrijft heb je vier maanden de tijd om alle blokken + stof  bij elkaar te verzamelen! Ná die tijd zijn alleen de patronen nog beschikbaar.
We weten nog precies wat alles gaat kosten en wanneer we van start gaan. Houd ons blog in de gaten voor meer informatie. Via de Quilt Aid button rechts op de pagina kom je op de Engelstalige site, waar nog veel meer informatie staat. Je ziet daar ook welke andere winkels in Europa mee doen!
Wilt je toch alvast inschrijven? Stuur dan een mail naar info@dutchquilts.com Je krijgt daarna een bevestiging van ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten