dinsdag 26 april 2016

Pour l'Amour du Fil 2016


Het was een bijzonder mooie 'salon' dit jaar, met prachtige quilts. 
En zo zag onze stand er uit! 
Het frisse roze is een prachtige achtergrond - of het nu om antieke, moderne of reproductie quilts gaat!
Links zie je de 'Skeldale' - een snoepje van een quilt! Een antieke quilt gereproduceerd, zoals we dat wel vaker doen. Zoals ook bijvoorbeeld met de 'Aboriginally Dutch' - de 'Melon Patch' en de 'Tiramisu'. 

  • De eerste (helemaal links op de onderste foto) is een mix van onze nieuwe collectie 'Aboriginal' stoffen en 'Dutch Heritage'. Het is een grote quilt (2.15 x 2.15 m) waar je slechts een deel van ziet.
  • De 'Melon Patch' (midden) is helemaal geappliqueerd. Zonder vulling, zoals dat vroeger wel vaker werd gedaan! Ook deze is groot!
  • De 'Tiramisu' (rechts) is nog niet helemaal af (moet nog gequilt worden). Deze is gemaakt met moderne stoffen en Dutch Heritage stoffen, en dat geeft weer een heel andere sfeer. 
  • Van de 'Arnhemse Meisjes' op de uiterste hoek hebben we een nieuw pakket gemaakt, zonder rand. Deze kun je er zelf bij kiezen!

Van deze quilts zijn kits beschikbaar (binnenkort in de webwinkel!)


Daarnaast hebben we natuurlijk bijna alle nieuwe boeken meegenomen die Quiltmania op deze beurs heeft gepresenteerd, kijk in de webwinkel in de sectie 'boeken en tijdschriften'. 
Wil je altijd snel op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (via de site kun je je aanmelden)

p.s. denk je er aan dat we op woensdag 27 april en donderdag 5 mei gesloten zijn?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten