vrijdag 22 januari 2016

Geweldige Irish Circles!!!

Voor dat we de werkelijk práchtige Irish Circles laten zien, moeten we heel even vermelden dat er in de Quiltmania bij de beschrijving van de 'Discovery' een klein foutje staat (middencirkel) - maar dat heeft iedereen natuurlijk al kunnen zien op de foto!

Gisteren hadden we een 'terugkomdag' voor de Irish Circles groep van vorig jaar. Voor de meesten heeft dit als een goede stok achter de deur gewerkt om hem ook echt af te maken. En wát een resultaat! Eén patroon - en zoveel verschil!

Inez maakte deze voor haar dochter en schoonzoon ter gelegenheid van hun huwelijk. De quilt is bijna klaar!De top van Inge is af. In plaats van vierkantjes en 'tongen' heeft zij grandmothers' flowergardens in de rand gemaakt. Had ze nog liggen en die pasten perfect!
Is het niet een feestje?!


Marga maakte de quilt wat kleiner. Ze houdt van frisse kleuren en tegen de bijna zwarte achtergrond is het prachtig. Dit is haar tweede quilt!Mathilde heeft de layout ook een beetje aangepast omdat ze de quilt aan de muur wil. 


Trees is aan het quilten...

Betty heeft haar quilt machinaal door laten quilten - een beauty!
ook de achterkant is fantastisch!


Mocht je geïnteresseerd zijn om ook deze quilt te gaan maken: het patroon is niet te koop, maar je kunt je wel opgeven voor een volgende groep!


3 opmerkingen:

 1. Wat mooi allemaal! Heb al zo'n zin in morgen als we eindelijk met deze bjoetie mogen beginnen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat dit patroon niet te koop is! Ik woon in ¨Belgïe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. How beautiful, lovely to see so many variations.
  Fantastic work ladies.

  BeantwoordenVerwijderen